Project Management


Ik ben op interim basis beschikbaar voor kortlopende projecten en van gegarandeerde meerwaarde wanneer het speelveld complex en uitdagend is. 

Denk bijvoorbeeld aan het spectrum tussen processen, personeel en technologie waar nog veel klantwaarde te behalen valt, of het implementeren van een contract dat teveel beslag legt op de reeds beschikbare managementtijd.


" Maak uw uitdaging mijn persoonlijke missie! "

 

Vrijheid

Van senior manager bij toonaangevende logistieke dienstverleners naar ZZP-onderhoudsschilder op winderige steigers. Het lijkt een T-Mobile reclame, maar het is mij daadwerkelijk overkomen.

Ik heb indertijd echter van de nood een deugd gemaakt en kan inmiddels claimen een succesvol aannemer te zijn in het vastgoedonderhoud. 

Genoeg te doen, dus waarom ook nog een interim management dienstverlening optuigen? Simpel: Passie!

 

Generalist

Als generalist ben ik werkzaam geweest in vrijwel iedere bedrijfsdisciplines. Met ruim 25 jaar managementervaring heb ik  naam gemaakt bij gerenommeerde werkgevers als P&O Ferrymasters en Maersk Norfolkline. Daarnaast kan ik refereren aan succesvolle projectuitvoeringen voor Fortune 500 bedrijven uit bv. Amerika (bv. General Electric) en Japan (bv. Honda). 


Bekijk gerust mijn persoonlijke Linkedin profiel door op het logo hierboven te klikken.


"John was totally responsible for the successful implementation of a multi-million Euro Pan-Euro contract by NFL for Honda. At that time the contract was the first business between the two companies and the fact that the contract has since been renewed is a tribute to John's efforts and actual achieved results." 

Ray Runza - former Director at Honda Europe